Per categorie:
Per soort:
|
|
|
Burgers en ballen: je eigen vleesvervangers makenLET OP: Gewijzigde cursusdatum!
In deze workshop krijg je de basis mee om in een handomdraai je eigen vleesvervangers te maken. Met diverse voordelen: je weet precies wat erin zit, geen kunstmatige toevoegingen en niet teveel zout, waar de kant & klare vleesvervangers vaak teveel van bevatten. Je bent ook nog eens verantwoord bezig door restjes van bijv. groenten, rijst of bonen te verwerken. En niet te vergeten: je kunt ze maken naar eigen voorkeur en smaak! Deze avond ga je in tweetallen diverse burgers en ballen maken, met bijpassende sauzen en vervolgens deze gezamenlijk proeven, onder het genot van een drankje.
tijd: |
vrijdag 18:00-20:30 uur |
startdatum: | 5 april 2024 |
plaats: | Het Dorpshuis, Pinnepot 9A, Oostvoorne
|
docent: | Mw. K Montizaan
Klaske Montizaan is graag van grond tot mond bezig met voeding: zo geeft zij les in de moestuin én in de keuken. In haar kookworkshops ligt de nadruk op vegetarisch eten met seizoensproducten, gezond, duurzaam en natuurlijk lekker. Sluiten
|
extra info: |
Lea van Vliet, tel. 0181 854759, vanvlietabc@gmail.com
|
| |
|
|
NieuwsbriefIndien u onze nieuwsbrief nog niet ontvangt, kunt u zich hier aanmelden:
|